If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен ми пука колата и с Ви-Пауър 1000000, така че по-вероятно е да е от свещите (аз съм с Бош-ки за 60лв комплекта на 20к км), а на диагностика ми изкараха, че дебитомерът ми не е в ред. И аз не знам вече на какво да вярвам, затова сутрин си я оставам по 1-2мин да работи и така тръгвам.
На мен ми пука колата и с Ви-Пауър 1000000, така че по-вероятно е да е от свещите (аз съм с Бош-ки за 60лв комплекта на 20к км), а на диагностика ми изкараха, че дебитомерът ми не е в ред. И аз не знам вече на какво да вярвам, затова сутрин си я оставам по 1-2мин да работи и така тръгвам.
Ето значи стигнахме до корена на проблемите ни.... Извод - вадиме по 200лв и няма пукане
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Ами ако не се оправи тогава кво правиме с тия 200лв?
Почваме да вадим няколко по 200 пак не се оправя и накрая отиваме на сервиз и диагностика при тебе и ни решаваш проблема за под 200 лв
Много са минали по този път вече
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Бъзикам се човек. Респект към тебе С твоя опит, предполагам че имаш поглед над това масово пукане и ми е интересно какво мислиш ти по въпроса?
Значи пукането означава две неща неправилна искра, бедна смес - тези неща всеки може да се сети че могат да бъдат породени от доста неща в колата така че ако трябва да ги изреждам (не че не съм го правил) ми трябва една страница и то зависи и от мдела на колата разбирасе
дано да са свещи колеги защото ако трябва да мина по същия път и да сменя отново дебитомер и други подобни (разбирасе НЕ и в ауто италия) ще има още една 145ца на части
преди да се почерпя с чаша студена вода мисля да отскоча до сервиза на Бобо,пък вместо вода да пиеме
по бира за добре свършената работа
дано да са свещи колеги защото ако трябва да мина по същия път и да сменя отново дебитомер и други подобни (разбирасе НЕ и в ауто италия) ще има още една 145ца на части
преди да се почерпя с чаша студена вода мисля да отскоча до сервиза на Бобо,пък вместо вода да пиеме
по бира за добре свършената работа
Виж какво ще ти трябва , дебитомер и други неща имам ще помогнем
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
е, а дано да е така, то само това остана да се смени...
...а, да и да си долея вода в казанчето за чистачките
дано си прав колега защото старшно много си харесвам колата ама вече взе да прекалява. Колкото повече я глезиш тя толкова повече ти се качва на главата.
Скоро отивам на диагностика при Бобо,ще се разбере от какво е
е, а дано да е така, то само това остана да се смени...
...а, да и да си долея вода в казанчето за чистачките
дано си прав колега защото старшно много си харесвам колата ама вече взе да прекалява. Колкото повече я глезиш тя толкова повече ти се качва на главата.
Скоро отивам на диагностика при Бобо,ще се разбере от какво е
е това е трябвало да направиш още от самото начало - а за колите никак не са лоши и са красиви даже -само че са старички вече и е нормално да се пообадят някои части -нормално е и да се сменят ,за да стане отново автомобил
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment